Popularne oznake:

SRETAN USKRS

20. Travanj 2014. U 16:34

29464.estitka
SRETAN I BLAGOSLOVLJEN USKRS SVIM UČENICIMA, PROFESORIMA I OSTALIM  DJELATNICIMA SSŠ:)

Dani hrvatskog jezika

2. Travanj 2014. U 17:37

pobjednici dana hrvatskog jezika
NAGRADA NA DANIMA HRVATSKOGA JEZIKA

U ponedjeljak 31. ožujka 2014. održani su  Dani hrvatskog jezika naše županije. Ove godine domaćin je bila Gimnazija fra Grge Martića u Posušju. Školski pobjednici već tradicionalno su se natjecali u recitiranju i pisanju literarnog rada na zadanu temu u rangu osnovnih i srednjih škola.

Maškare u SSŠ

5. Ožujak 2014. U 18:17

maskare_strukovna_siroki_5
Ovogodišnji pokladni utorak Vijeće učenika naše škole obilježilo je priredbom uz puno zabave i smijeha. Priredbu su vodili učenici IV.a, Mila Škegro i Pero Barbarić, a folklorna sekcija se predstavila s plesovima Linđo i Hercegovina, dok su za glazbeni dio bile zadužene učenice Antonija Čerkez (IV.c), uz pratnju Jelene Skoko na gitari, te Iva Kraljević iz II.d. Učenice II.h, buduće frizerke, su obogatile priredbu s nekoliko svojih frizerskih kreacija, a maturanti i maturantice (IV.a, IV.b i IV.c) su se natjecali u povlačenju konopa. Najbolji su bili i muška i ženska ekipa iz IV.a, osvojivši tako nagradu od 4 slobodna sata u jednom nastavnom danu za svoj razred.

3. mjesto na kvizu u Ljubuškom

5. Ožujak 2014. U 18:17

skoko-kviz-3Već tradicionalni županijski kviz općeg znanja, na kojem sudjeluju sve srednje škole naše županije, ove godine je organiziran 28. veljače u Gimnaziji Ljubuški. Naši ovogodišnji, do sada najuspješniji predstavnici, bili su Mihaela Knezović (IV.c) i Ante Soldo (III.a), osvojivši 3. mjesto u konkurenciji 7 škola. Nakon prvog kruga su bili bolji u pripetavanju s gimnazijom Posušje i tako osvojili brončanog Ljupka, kip mudre sove, uz druge prigodne nagrade. Nakon kviza slijedila je zakuska i zajednički posjet muzeju i samostanu na Humcu.

POČELA ADVENTSKA HUMANITARNA AKCIJA VIJEĆA UČENIKA (FOTO)

10. Prosinac 2013. U 19:33

DSCF0491Danas, 10. prosinca 2013. u organizaciji Vijeće učenika SSŠ počela je humanitarna prodaja učeničkih radova koja će se održavati svakog utorka i četvrtka do kraja polugodišta. Učenici su izradili mnoštvo čestitki, adventskih vijenčića, svjećica, nakita i ukrasa za Božić, koje su danas nakon trećeg sata prodavale učenice 2. h i tako već prvi dan prikupile 72 KM.